Levitra

Köpa Levitra Online

köpa levitra

 

Levitra med sin aktiva substans Vardenafil, verkar effektivt mot slapp penis, du kan åter igen få en erektion som varar igenom hela samlaget.

 

köpa levitra online

 

 

 

köpa levitra i Sverige

 

köpa levitra apoteket

 

köpa levitra 5mg

 

köpa levitra 10mg

 

köpa levitra 20mg

 

köpa levitra 40mg

 

 

 

Levitra Online. Vad är det?

Levitra – en regulator av styrka; läkemedel för att behandla erektil dysfunktion.
Levitra är ett mycket effektivt läkemedel för behandling av sexuell dysfunktion hos män. Läkemedlet gör en värdig konkurrens till den välkända viagra.

Den nuvarande komponent av Levitra – vardenafil – en färglös fast, selektiv hämmare av enzymet som kallas fosfodiesteras typ 5 (PDE-5).
Levitra produceras i form av en rund bikonvex ljus orange p-piller, ena sida är en siffra som indikerar den mängd aktiv substans, på den andra – tecken på ett kors

Levitra 5mg köp. Farmakologiska åtgärder.

En enzymet PDE-5 hämmar vasodilatation av penis, och därmed försvagar erektion. Vardenafil blockerar åtgärder av detta enzym som slappnar av musklerna i blodkärlen och förbättra blodflödet tillbaka till hjärtat för att vävnader i penis. Resultatet är långvarig och stark erektion.

Men erektion sker endast under förutsättning av att närvaro av sexuell stimulering, som endast under sexuell excitation av nervändar förekommer utsläpp av kväveoxid, vilket aktiverar enzymet guanylatcyklas, ansvarig för den kedja av processer som behövs för att lösa erektil dysfunktion.
Det är viktigt att komma ihåg att den viktigaste principen för Levitra – det behöver inte skapa en erektion, ökar det från sexuell stimulering.
Åtgärder Levitra kan ses i 20-25 minuter efter intag, och i de flesta fall kvarstår upp till 5-6 timmar.

Levitra 10mg köp. Indikationer för användning Levitra.

Enligt anvisningarna för att Levitra är den viktigaste indikationen för dess användning är erektil dysfunktion, som yttrar sig som delvis eller otillräcklig erektion eller fullständig frånvaro. Ansökan Levitra kan utföras även i fall av starkt uttalad sexuell dysfunktion. Enligt forskning, även på bakgrund av fullständig impotens efter en månad av att ta läkemedlet i nästan alla patienter upplevde återvinning av manlig makt.
Enligt instruktionerna, Levitra kan också vara visat att män som har problem med för tidig utlösning. Som praxis visar att drogen kan förlänga samlag genom att hålla utlösning. Recensioner om Levitra bekräfta att samlag med tidigare du tar detta läkemedel flera gånger längre än den sexuella akten utan sådant upptagande.

levitra 20mg köp. Användningsmetod och dosering.

Enligt instruktionerna, Levitra ta oralt inne, oberoende av måltider, ett piller som sköljs ner med ett glas vatten, tugga inte. Läkemedlet tas 30-60 minuter före förväntad sexuell samlag en gång per dag. Sina åtgärder kvarstår i 6 timmar, av denna anledning, även om mottagningen Levitra att utöva 4-6 timmar före samlag, under det, erektion som är tillräckligt stark. Enligt vissa recensioner, Levitra har förmågan att orsaka ihållande erektion även för 8-10 timmar.

Instruktioner för Levitra rekommenderar börjar läkemedlet med initial dos på 10 mg. För män äldre än 65 år, liksom män med mild sjukdomar i lever-och/eller njursjukdom startdosen är 5 mg, vilket, om det behövs, och bra uthållighet kan ökas till 10 mg.
Den maximala dagliga dosen Levitra bör inte överstiga 20 mg. Denna dosering är tillåten om dåligt uttalad effekt efter intag av 10 mg, diabetes eller prostatektomi.
Med stöd av de individuella egenskaperna hos varje av den manliga kroppen och personliga uthållighet Levitra lämplig dosering bestäms ofta av mannen genom trial and error (naturligtvis inom rimliga gränser). Men i alla fall innan du använder Levitra bör du rådgöra med din läkare.